Sunday, 22 May 2011

debaran.





1st professional exam:

23/5 - Anatomy

25/5 - Physiology

27/5 - Biochemistry

30/5 - Oral Biology







fuuhhhh...doakan kami.




dapat juga pergi IIS semalam. thanks cik fadhlina sudi temankan orang yang tengah exam fever ni keluar. sedihh...tak ada orang nak temankan aku keluar..ajak makan pizza, western food kat moon's kitchen tu pun tak ada orang nak.. yela..aku pun buang tebiat agaknya. sehari nak exam, nak keluar jalan-jalan. dah ready? heh..gerunn!




hm,bila nak exam ni..semua orang nak emo kan?

tengok upin-ipin nak emo, tengok iklan pun emo lebih-lebih..
apa-apa pun, cubalah jaga hati kawan.





selamatlah!









p/s: saudara serebrum. selamat hari lahir. aku dok ingat tarikh ni sebab pro exam aku..kebetulan je.hah..lagi satu, aku jumpa bro moja semalam, aku nampak kau dalam dia. ha..macam mana entah.











7 comments:

Raihana Nazri said...

Bittwfeq..

Fuuuhhh. Aku tiup semangat sket. Hehe.

Pakcik serebrum punye beday tak naik kat noti FB.

kucingred said...

all the best!

nurfadhlinashaari said...

saudara serebrum dlm bro moja?
adalah kot sama. byk ckp. haha. tp, cakap ada isi la. sori serebrum.

si makcik 'the notebook' ni pelik pulak aku. lagi tgh exam, lg active dy berblog. rai,tau lah kau oweyz ready. psiko org lain pulak. haha

nora, welc. sori x dpt tmn bowl. klu nak bowl, aku on je bila free.mmg fvret(tye ain. haha).main kat klang parade r.pagi. murah bangat. 3 game rm10. masyuk. main 9 game pun bleh. tggl tunggu tgn nak tecabut ke tak je. haha.

~H.u.r a.L 'a.i.N~ said...

korang start lambat kan exam?

ape2pun bittaufiq wan najah, nora

syazwanadzhar said...

Syukran. Jazakallah. barakallahufik

Mungkin sebab kami sama-sama dalam fizik, dan falsafah. hehe.

Bittawfiq ye. aku pun keluar result esok. Takut

eriy said...

goodluck exam.

Noor Faradzela Binti Mohamad said...

rai: hehe.aku suka 'notebook' kau :)tak main la birthday mr serebrum kt noti fb.huu

kak pa'a:thank kak.nnt g klcc same2 ehh :)

fadh: haha..ye ke fadh..hurm,bilenya lah kau nk free kan..ade ke istilah free tuu? haha. aku tau.ain selalu cerita..tau la ko champion. :D

hural ain: aah..ktorg dental je lmbat ni.best gila dapat conquer menara mpaj.hu

wan: aah kot,percakapan..cara korg berfikir..gaya..lebih kurang je..heh, gud luck lah orang US!

fakhry: thanx. gud luck gak final year nnt..