Thursday, 24 January 2013

Quick post


phew. awesome weekends with Weekenders Club.

Go Weekenders!
Say NO to wasted weekends :)



Book Hunting Project (Finale) @ Perkampungan Orang Asli Serendah
+ Picnic & BBQ @ Air Terjun Serendah :D

Weekenders ni, kita main redah je. Jangan takut kalau tak kenal sesiapa. We'll make friends :) ..and mak & ayah angkat too :)

Oh..the kids kat Perkampungan Orang Asli tu sangatlah excited bila dapat buku..and they were soooo 'helpful'. hehe. Pening kepala melayan :D Adorable, innocent kids :')



Weekenders @ Gunung Tok Wan


1. Perkahwinan bukan untuk mencari kebahagian, tetapi untuk membawa kebahagian dalam keluarga.

2. Kalau hidup sendiri/solo pun belum boleh bersyukur, rasa bahagia & sentiasa hidup dalam keluh kesah, lupakanlah niat untuk hidup berdua! Jangan buat pasangan anda merana.

3. Happy with my life right now: Free & easy :)

4. Kalau boleh, sebenarnya, mahu dikenali dengan nama 'Fara'. Saya mahu gembira. Tapi hidup sebagai 'Nora' selama ini teeerrrrrlaluuuu banyak pengalaman berharga. 1001 perasaan, walaupun hidup sebagai 'Nora' kebanyakan masanya ialah sedih & berendam air mata. hehe. Thank you for the memories,'Nora'..and welcome to the new life,'Fara' :)

5. Mencari makna dalam kehidupan, rasa bahagia bila memberi. Hargai setiap detik yang berlalu :)

6. Allah tahu apa yang terbaik. Terima kasih Allah, terima kasih Allah :')




Okay. now come the best part. heh



3 comments:

dr.mya said...

to nora or fara:

whoever u are, dont try to be someone else.be urself, but the best of u.

lama tk jenguk sini ^^

290426 said...

nak quote nak quote "..dont try to be someone else.."

Anonymous said...

fara~!!!

hidup mesti diteruskan... :)